G-JYXSQE5YP0 Cursus – Atelier Bronnenstijl
Cursus draaien met de schopschijf (er zijn vanaf  september 2022 weer enkele plekken beschikbaar) 

 

 I.v.m. de nieuwe Covid-19 maatregelen sinds 6 november 2021 ben ik verplicht om naar het Coronatoegangsbewijs (QR-code) en identeitsbewijs te vragen. Een mondkapje is niet verplicht mits je gevaccineerd bent. Zo niet dan verneem ik dat graag van te voren. Houd er dan rekening mee dat er wel een negatief testbewijs nodig is.

Nog nooit gedaan of al meer ervaring? Je bent altijd van harte welkom: ik geef cursussen voor beginners en gevorderden om meer ervaring op te doen. Elke cursus bestaat uit tien lessen. Instromen is altijd mogelijk!

In het atelier staan drie schopschijven: je krijgt dus in kleine groepjes les, zodat er alle ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Zo leer je het proces van A tot Z in een ontspannen sfeer. Tussendoor en op het laatst ga je je eigen gemaakte creaties zelf voorzien van gekleurde kleislib, een decoratie en een glazuur.

Duur: 2,5 uur per les (inclusief het schoonmaken van eigen werkplek en materiaal)

Aantal personen: maximaal 3 personen.

Totaalprijs: € 295,-  inclusief btw, materiaal en stookkosten. NB: bij grotere werkstukken of afwijkende kleuren glazuren worden stook-/materiaalkosten apart in rekening gebracht.


Flexibele cursus

Bij iedere draaicursus ontvang je de Tien kleimomenten-kaart: een strippenkaart zodat je zelf kunt zien hoeveel lessen je nog tegoed hebt. Na elke les bepalen we samen wanneer je de volgende keer komt. Voor de voortgang is het wel raadzaam om binnen een half jaar alle lessen te volgen.

Bij verhindering is het mogelijk om een les in te halen, dit gaat altijd in overleg. Vakantietijden zijn volgens de regio Midden-Nederland. Zie ook de algemene voorwaarden.


Interesse? Klik hier om je in te schrijven 


Cursus vaste lesdagen (instromen is altijd mogelijk):

Dinsdag: ochtend 9.30 – 12.00 uur en avond 19.00 – 21.30 uur

Woensdag: middag 13.30 – 16.00 uur

Donderdag: ochtend 9.30 – 12.00 uur en avond 19.00 – 21.30 uur