Privéles

Je bent al een tijdje aan het draaien, maar loopt ergens tegenaan, wellicht kan het volgen van een privéles je weer een stuk verder helpen!
Zo krijg je alle aandacht en leg je een goede basis waarna je verder kunt in de wekelijkse lessen of thuis achter je schijf.

De kosten daarvan zijn € 135,- per les van 2 uur (exclusief kleibenodigheden en stookkosten van € 12,50 per kilo). Mocht de les uitlopen dan wordt er per € 32,50 per half uur berekend.
Er kan ook thuis les gegeven worden, dan worden er € 0,45 per kilometer aan reiskosten berekend. Alle bedragen zijn inclusief 21% b.t.w.
Het is een aanrader om thuis les te krijgen zodat er ook naar de juiste lichaamshouding achter de schijf gekeken kan worden. Je bent nou eenmaal vertrouwd met je eigen schijf.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier, vermeld daarbij je draai ervaring en wat je graag wilt leren. Ook eventueel al een voorkeur voor dag/datum en tijd. Ik neem dan z.s.m. contact met je op. Meestal wordt de privéles gegeven op de maandag, woensdag (om de week) en vrijdag.

Klik hier om je in te schrijven.