Keramiek in opdracht   

Een cadeau, gebruiksvoorwerp of kunstobject dat in het oog springt? Keramiek biedt een prisma aan mogelijkheden om uitdrukking te geven aan jezelf of je bedrijf. Vormen, kleuren, decoratie: samen gaan we op zoek naar wat het beste bij je past.

Hoe ik werk?
Al pratend ontstaan er bij mij allerlei ideeën, die ik verwerk in een ontwerp. Dit bespreken we, waarbij je alle vrijheid en ruimte hebt om het verder fijn te slijpen naar jouw wensen. Omdat ik alles zelf maak, doe ik alleen aan unica’s. Uiteraard is een klein aantal van bijvoorbeeld 4 bekers bespreekbaar.

Ben je akkoord met het eindontwerp, dan ga ik aan de slag. Zelf vind ik dit het allerleukste om te doen: een unicum maken, helemaal naar de wens en verwachting van de opdrachtgever. En het liefst overtref ik die nog een beetje. 

Kennis maken?
Ik houd van een uitdaging en sta open voor veel ideeën: ik brainstorm graag met je mee. Neem contact op voor een kennismaking! 

Ter inspiratie een paar voorbeelden van werk in opdracht.

Een bijzondere opdracht, speciale Viking Cups, voor een Noorse band.

Viking Cup

Een hoge vaas, steengoed gestookt.

Vaas, steengoed

Een serie bekers voor een schoonheidssalon.

Bekers, steengoed.

Een grote plantenpot in ossenbloed rood.


Voor een Indoneschisch restaurant verschillende bordjes gemaakt.


Sushiset uitgevoerd in turquoise craquelé glazuur, speciaal voor vrienden gemaakt.

Serie waxinelichthouders in verschillende maten en kleuren, voor een restaurant in de omgeving.